GlansGarant het fraaiste onderhoudsplan van Nederland!

GlansGarant is het unieke, meerjarige onderhoudsplan voor de fraaiste woningen van Nederland. Vanaf jaar 1 uw woning perfect in de verf, met elk jaar controle en onderhoud, en na vijf of zes jaar een complete herschilderbeurt. En dat, zónder grote uitgaven ineens, maar tegen een vast bedrag per maand. Patrick Honig Schilders & Onderhoudsbedrijf is exclusief partner van GlansGarant. Weten hoe het werkt? Bekijk de video!

GlansGarant onderhoudsplan Wassenaar/Voorschoten

In de regio Wassenaar en Voorschoten is Patrick Honig Schilders & Onderhoudsbedrijf dé schilder met een uniek meerjaren Glansgarant onderhoudsplan. Een onderhoudsplan dat 10 jaar lang het onderhoud van uw woning regelt en garandeert tegen aantrekkelijke vaste, maandelijkse, kosten. Geen grote uitgaven ineens en vanaf jaar 1 uw woning perfect in de verf. Met de speciale verven van GlansGarant, een uitgekiend onderhoudsplan met elk jaar een inspectie- of onderhoudsbeurt, garandeert Patrick Honig dat uw huis 10 jaar lang in topconditie blijft.

Samenwerking met Patrick Honig Schilders & Onderhoudsbedrijf

In de regio Wassenaar en Voorschoten werkt GlansGarant samen met de vakmensen van Patrick Honig Schilders & Onderhoudsbedrijf “Met onze ervaring durven we wel te zeggen dat meerjaren onderhoud bij ons in goede handen is.”, aldus Patrick Honig “Wij geloven in deze formule. Niet alleen door de top verven die we gebruiken, het gecertificeerde onderhoudsplan maar ook omdat u kunt kiezen voor een vaste maandelijkse betaling. Daardoor wordt vakwerk weer betaalbaar en is kwalitatief schilderwerk voor elke woningbezitter bereikbaar”.