IJscafe Danice heeft sinds haar start in 2015 in totaal 4 winkel geopend. Patrick Honig heeft voor alle winkels de verbouwing uitgevoerd en het totale project begeleid. Voor iedere opening was er een strak tijdschema en waren er veel verschillende partijen bij betrokken. Door zijn vakkennis, uitstekende communicatie en inlevingsgevoel is iedere winkel niet alleen tot op de laatste puntjes afgewerkt, maar ook nog eens op het afgesproken moment opgeleverd.

Leiderdorp, 1 oktober 2017

Danny Bink, eigenaar IJscafe Danice

IJscafe Danicehttp://www.ijscafedanice.nl/

Patrick heeft twee sterke kanten naast het vakwerk welke hij aflevert. Ten eerste is hij communicatief zeer sterk het geen misverstanden volledig uitsluit. Ten tweede heeft hij een goed inlevingsgevoel voor wat betreft de smaak van de klant en zal hij naar de situatie altijd het beste advies geven. Dit zijn voor ons redenen om hem altijd te betrekken bij elke verbouwing.

Johan KraallEigenaar Tennispark de Oude Eik, Ammonslaantje in Wassenaarhttp://tennisparkdeoudeeik.nl/

Door Patrick zijn er een aantal werkzaamheden uitgevoerd onder andere het plaatsen van een kamer en suite en plafond isolatie met stuc- en schilderwerk. Patrick denkt mee en komt met goede adviezen en checkt altijd of het aansluit bij je wensen. Bij de uitvoering van de werkzaamheden heeft hij betrouwbare mensen om zich heen, die liefde hebben voor hun vak en dat is terug te zien bij aflevering van het werk. Wij zijn zeer tevreden.

Janet Germs

De eerste kennismaking met Patrick bij het inventariseren van de werkzaamheden voor een offerte gaf meteen al een goed vertrouwd gevoel. Hij en zijn medewerkers zijn erg prettig in de omgang, leveren vakkundig werk en doen er alles aan om de klant tevreden te stellen.

Bij een volgende klus zouden wij zeker Patrick weer inschakelen!

Peter & Ingrid