Wandafwerking wassenaar

Bent u op zoek naar een deskundige schilder voor al uw wandafwerking Wassenaar? Die zult u zeker vinden bij Patrick Honig Schilder- en Onderhoudsbedrijf. Kwaliteit, vakmanschap, klanttevredenheid en service staan bij ons schildersbedrijf centraal. Bij ons draait het dan ook om tevreden klanten, dit zult u ook ervaren als u onze referenties bekijkt. Onze medewerkers helpen u graag bij uw gewenste werkzaamheden, ook als het gaat om wandafwerking in Wassenaar.

Als u op zoek bent naar kwaliteit voor de wandafwerking Wassenaar, dan doet u er goed aan om te kiezen voor Patrick Honig. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Veelzijdigheid en vakbekwaam zijn onze sterke punten;
  • Groot aantal in onze zeer tevreden klantenkring;
  • Onze medewerkers werken volgens een professioneel stappenplan;
  • Altijd BTW voordeel bij woningen ouder dan 2 jaar;
  • Bovendien gaan wij verder waar veel anderen stoppen.

Bent u geïnteresseerd in onze dienst wandafwerking in regio Wassenaar? Of heeft u nog vragen over de werkwijze daarbij? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u via ons contactformulier, maar ook kunt u bellen naar 06-34864506 / 070-5177159.

Patrick Honig Schilder- en Onderhoudsbedrijf is gevestigd aan de Oostdorperweg 50 in Wassenaar.

Hoe werken wij bij wandafwerking Wassenaar e.o?

Patrick Honig werkt volgens een professioneel stappenplan. Dit doen wij bij elke dienst zoals wandafwerking en ons kwaliteits schilderwerk in de woning. Vanaf de eerste ontmoeting met u tot aan de oplevering is alles omschreven in de offerte, die u van ons ontvangt naar aanleiding van een eerste gesprek.

Zoals al eerder genoemd, gaan wij verder waar anderen stoppen. Zo kunt u ook op onze specialisten vertrouwen bij complexe projecten als reparaties na brand- en waterschade, timmerwerkzaamheden en exclusieve wandafwerking in Wassenaar.

Ook kleur advies bij wandafwerking in Wassenaar

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een kleur voor de wandafwerking in uw woning in omgeving Wassenaar? Kleuren zijn in uw woning of kantoor zeer van belang voor de uitstraling. Patrick Honig helpt en adviseert u daarom graag hierover. Wij kunnen u volledig adviseren om te kijken wat het beste bij u of uw bedrijf past. Wilt u hier meer over weten of wenst u gebruik te maken van onze advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier. Of bel direct naar  06-34864506 / 070-5177159